Welcome to Pyhäkirnu!

Comfortable log cottage for rent. The cottage is situated in a peaceful area within walking distance of the main services and activities of Pyhä ski resort. The Cottage has just beeb renovated. We also have holiday apartment, which has also renovated. The nearest slopes is only 50 meters from the apartment.

Pyhäkirnu cottage and aparment offers great possibilities for both relaxing and active holiday. The cottage and apartment is newly renovated and fully equipped including fireplace and Finnish Sauna! There is also a wide choice of activities to choose from in the surrounding area of Pyhä.

Experience the true spirit of the north- Admire the midnight sun in summer and the polar night in winter as well as all the other wonders of the beautiful nature of Lapland in Pyhä!

Снять дом в Финляндии на горнолыжном курорте Pyhä безпосредников

Pyhäkirnu – это комфортабельный бревенчатый коттедж, сдаваемый в аренду. Коттедж находится в тихом районе в нескольких минутах ходьбы от центра известного горнолыжного курорта Pyhä. Коттедж Pyhäkirnu подходит как для спокойного, так и для активного времяпрепровождения. Коттедж недавно отремонтирован и оборудован всем необходимым для комфортабельного отдыха, в том числе прекрасным камином и финской сауной! Почувствуйте истинный дух севера – полюбуйтесь полуночным солнцем летом и полярной ночью зимой, а также насладитесь незабываемыми видами красивой природы Лапландии в Pyhä!

Pyhäkirnu
Pyhäkirnu2 days ago
Mökillekin uusittiin parisänky. Päädyimme samaan, mutta päivitettyyn malliin samasta sängystä mikä mökillä oli aiemmin eli Unico Scandic Pegasus-sarjan jenkkisänky. (Ei maksettu mainos). Sänky on valmistettu Suomessa ja siinä on 7-vyöhykkeinen jousitus.

Hyvä sänky auttaa lomailijaa palutumaan. Hyvä uni on elintärkeää kaikelle hyvinvoinnille, niin fyysiselle kuin henkisellekin. Kun keho voi välillä levätä kunnolla, kaikki muukin toimii hyvin.

Päivitetty versio on jopa 15cm korkeampi kuin edeltäjänsä, joten pitkänä ihmisenä saan itsekkin kavuta sänkyyn, mutta miksi nykyinen trendi suosii entistä korkeampia sänkyjä? Tokihan sängyn alta on nyt helpompi siivota, mutta se ei liene ainut syy.

#nukuhyvin
#palautuminen
#uniergonomia
#majoitustapyhällä
@instaramiofficial
Pyhäkirnu
Pyhäkirnu2 weeks ago
Jos offrariile haluat mennä nyt, niin takulla yllätyt. Katso video edes maisemien takia, jos ei muuten. Tällaisia maisemia ja olosuhteita Pyhällä.
Pyhäkirnu
Pyhäkirnu2 weeks ago
Heidihalonen.fi on kirjoittanut blogiinsa hyvin ajankohtaisesta aiheesta ja kyseli myös meiltä miten meillä asiat on toteutettu. Käy lukemassa blogi Heidin mietteitä. https://www.heidihalonen.fi/2021/01/uskaltaako-lappiin-matkustaa/
Pyhäkirnu
Pyhäkirnu on innostunut.2 weeks ago
Uusi vuosi ja uudet upeat nettisivut! Käy tsekkaamassa vanhasta tutusta osoitteesta www.pyhakirnu.fi
Uusi sivusto toimii nyt entistäkin paremmin kännykällä, mutta on kyllä niin upeat, että kannattaa vilkaista vaikka ihan isommalta ruudulta.
Pyhäkirnu
Pyhäkirnu
Pyhäkirnu2 weeks ago
Hyvää uutta vuotta 2021! Happy New Year 2021!🍾🥂
Pyhäkirnu
Pyhäkirnu3 weeks ago
Nyt ei jää hommat välineistä kiinni.