Usein kysyttyä

Voinko tuoda lemmikkieläimen mökille tai lomahuoneistoon?

Toivomme, että jätätte lemmikit kotiin. Ainoastaan omistajan erillisellä luvalla voi tuoda hyvä tapaisen koiran. Veloitamme tuolloin 50€/koira /varaus. Tämän lisäksi koiran omistaja vastaa mahdollisista koiran aiheuttamasta vahingoista 100%:sti. Koira ei saa koskaan oleskella sohvalla, sängyissä tai vuodevaatteiden päällä.

Mitä tapahtuu kun olen tehnyt varauksen? Mistä saan avaimen?

Lähetämme Sinulle vahvistuksen, varausehdot ja varaus- ja loppumaksun kaikki yhdellä kertaa. Maksamalla varausmaksun (30%) vahvistat varauksen.  Mukana ovat huoltajan/ omistajan yhteystiedot, sekä ohjeet siitä mistä avaimet voi noutaa. Loppumaksu (70%) tulee suorittaa viimeistään 30 päivää ennen varauksen alkua. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkavarauksen yhteydessä peruutuskulujen ja mahdollisen sairastumisen/ loukkautumisen varalta. Matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta.

Milloin minun on ilmoitettava saapumisaikani?

Mökin ja huoneiston huoltajalle on ilmoitettava saapumisaika etukäteen, viimeistään 1-2 päivää ennen saapumista. Tämä onnistuu parhaiten soittamalla huoltajan kännykkään. Samalla sovitte avaimenluovutuksesta.

Mitä asumiseen liittyvää otan mukaan?

Mökillä ja huoneistossa on yleisimmät astiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Myös sähkö ja kohtuullinen määrä takkapuita kuuluu vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Pyrimme, että mökillä ja huoneistossa olisi seuraavia tuotteita ainakin muutamaksi päiviksi: astianpesuaineetta, perusmausteet sekä WC- ja talouspaperia.

Saako lakanat/pyyhkeet myös vuokrata, jos saa niin paljonko maksaa?

Voit vuokrata liinavaatteet ennakkoon varauksesi yhteydessä. Hinta on 15-18 € per henkilö.

Onko mökillä grilliä?

Mökillä on kaasugrilli sekä kesäolohuone. Mökillä on 11 kg kaasupullo, mutta emme takaa, että kaasua riittää kaikille. Kaasua voi ostaa lähikaupasta. Lomahuoneiston pihassa on grillikota.

Moneltako varaukseni alkaa?

Avaimet luovutetaan aikaisintaan klo 16:00.

Voiko kääntää lehden tai postin Pyhälle?

Pitempiaikaisella lomalla voit kääntää postin saapumaan osoitteeseen: K-market Pyhäntähden postinjakopiste, 98530 Pyhätunturi.

Onko mökissä tai huoneistossa nettiyhteyttä?

Molemmissa kohteissamme on WI-FI ja se on asiakkaiden käytössä. Pyhan alueella langattoman laajakaista löydät myös esim. luontokeskus Naavasta, Ravintola Tsokkasta tai Hotelli Pyhätunturiista. Hotellilla on myös yksi asiakaspääte, jos oma kone on jäänyt kotiin.

Mitä teen lomani päättyessä, pitääkö minun siivota itse?

Mökin hintaan sisältyy vaihtosiivous. Sinun tulee kerätä omat tavarat pois sekä poistaa liinavaatteet sängyistä. Pese astiat ja tyhjennä astianpesukone. Laita huonekalut ja tavarat paikoilleen. Vie roskat ja tuhkat pois. Loman aikana siivouksesta huolehtii asiakas itse.

Lomahuoneistossa asiakas vastaa huoneiston siivouksesta. Voit varata siivouksen varauksen yhteydessä 50 € hintaan.

Huom! Asiakas huolehtii, että vuodevaatteet ja sohva on vuokrauksen jälkeen tahrattomia. Jos Sinulla on huomautettavaan kohteidemme siisteydestä, niin ota yhteyttä heti loman alussa avaimenluovuttajaan, jotta he voivat korjata tilanteen.

Vaihtosiivous sisältyy mökin hintaan. Voinko tehdä vaihtosiivouksen itse?

Pääsääntöisesti et. Meillä jokaisella on oma siisteys käsite. Ammattisiivooja tekee tasaista työtä. Näin ollen voimme kohdistaa mahdolliset reklamaatiot myös yhteen osoitteeseen ja samalla vältämme jälkeenpäin tapahtuvan laskutuksen. Siivouksen jälkeen mökinhuoltaja joutuisi tekemään tarkastuksen.  Tarkastuskäynnin hinta olisi noin 50% vaihtosiivouksen hinnasta.

Kuinka pitkään voin lähtöpäivänä viipyä mökissä tai lomahuoneistossa?

Klo 12:00 saakka. Silloin viimeistään sinun täytyy luovuttaa  avaimet  huoltajalle.

Mökki ja/ tai lomahuoneisto on jo varattu lomani ajankohtana. Välitättekö muita mökkejä Pyhällä?

Varaustilanne saattaa muuttua, joten ota yhteyttä. Varaus on sitova vasta kun varausmaksu on maksettu.  Teemme yhteystyötä muutamien mökinomistajien kanssa, joiden yhteystietoja voimme välittää.